WINTERBRUILOFT

TROUWEN IN DE WINTER

Als je de foto’s ziet, zou je misschien niet zeggen dat het hartje winter is. We hadden geluk, een mooie februari-dag met een heerlijk winter’s zonnetje. Na een lange voorbereiding in de onzekere corona-tijd was hun dag dan daar; Trouwen in het Limburgse pittoreske Geijsteren. Een heel weekend lang de liefde vieren in een prachtige B&B midden in dit sprookjesachtige dorpje met familie en vrienden. 


Hun dag

Tijdens de leuke kennismaking via videobellen vertelden ze dat ze elkaar op de Hogeschool hadden leren kennen tijdens een werkweek, het was liefde op het eerste gezicht. En al snel besloten ze, na een tijdje samen te wonen, hun liefde te bezegelen met een huwelijk in Noord-Limburg. Vanuit de provincie Utrecht vonden ze via Google de hairstyliste, visagiste en viel hun oog op mijn portfolio. Wat ik mooi vond om te horen is dat ze een aantal fotografen hadden vergeleken en specifiek voor mijn frisse lichte stijl kozen.  ‘Deze kleuren en stijl vinden we over 20 jaar ook nog mooi’ gaf het stel aan. Ik werd dus hun trouwfotograaf, zo leuk! 

In de week daarvoor was weer erg stormachtig en zelfs vorst, maar op die ene dag waren de weergoden goed gezind! Bruidegom D werd geblinddoekt naar de first look locatie gebracht, de Kasteelruïne van Geijsteren met een prachtige oprijlaan. Het was een heel emotioneel bijzonder moment toen ze elkaar voor het eerst zagen, een gevoel temperatuur van 25 graden (bij daadwerkelijk maar 7).

Hoe leuk deze winterse bruidstaart met ijssterren en pinguïns (hun favoriete diertjes) tijdens de high tea na de ceremonie.

Voor mij een mooi begin van het trouwseizoen 2022, dankbaar dat ik deze mooie momenten weer heb mogen vastleggen. 

error: