b&B's Wedding

Bruisend…..!

Soow, wát een dag! Deze bruiloft was in alle opzichten zo speciaal. Na een aantal keren een nieuwe datum moeten prikken vanwege de COVID gaven B&B dan eindelijk in juni 2022 elkaar het JA-woord. 

Zo tof dat ik hun Wedding Story mocht maken. 

De hele dag was ik geboekt, vanaf de visagie en aankleedmoment tot aan de laatste zanger als verrassingsact op hun knallend avondfeest. Dresscode black voor alle gasten en de bruid in wit, soooo special! Zo ontzettend gelachen heb ik met ze, tsjonge, veel toffe gebeurtenissen en onverwachte verrassingen die deze dag zo speciaal maakten. 

Trouwen op het Stadhuis in Venlo, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond in de sfeervolle authentieke Hertogkamer, vervolgens de (niet normale?!) trouwreportage bij Kasteel Baarlo en aansluitend feesten tot midden in de nacht. 

Deze bijzondere dag is waardevol gebundeld in een luxe suède-look album met gouden naam-embossing, en de kleur van de cover….uiteraard BLACK ! 

TOFFE OPDRACHT – TOFFE DAG MET EEN GOUDEN RANDJE

error: